14 d’oct. 2011

Propera cursa


Demà tinc un gran repte per davant, l'ultra de la Serra del Montsant, encara no l'he gaudit i ja estic pensant en la propera cursa que pot resultar interessant de fer abans de tancar l'any.

Al meu cos encara li queda alguna reserva d'energia per fer una altra prova llarga i la cursa de Chiva, per característiques i per calendari pot ser-ho. Fins al 10 de desembre tinc suficientment temps per poder recuperar-me i afrontar-la amb garanties.

Té les següents característiques: en una distància de 63 kilòmetres, acumulem un desnivell de +3.000 i – 3.000. Pel que fa als tipus de terrenys podem dir que es recorren 5 km d’asfalt (6%), 28 km de pista (48%) i 29 de sendera (48% del total).

Es dóna la sortida des de l’ajuntament, situat a la plaça Gil Escartí, amb una cota de 270 m per arribar a una màxima de 1.023 a l’Alt Yerbas sobre el km 35.

La cursa recórrer preciosos paratges de la serra de Chiva, composta en sí per un entramat de barrancs i cordons muntanyosos que s’alternen consecutivament aportant cadascun d’ells les seues característiques pròpies de l’espai, forma i color a l’entorn.

Com aspectes destacables des del punt de vista del paisatge s'ha d'assenyalar els grans desnivells existents, la complexitat topogràfica, l’abundància de fonts…

Tot això acompanyat de l’època en que es realitza (10 de desembre) fan d’aquesta cursa una prova a tenir present en el calendari de molts corredors.

Per a més informació:

Cursa de Chiva


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teua