27 d’abr. 2011

Canvi d'aires


En aquesta vida s'han d'assumir riscos. Em refereixo al fet de tirar endavant els teus somnis professionals. Poder viure del que realment t'agrada i t'interessa és un bé que no té preu avui en dia.
Bé, doncs això és el que ha decidit el nostre company de muntanya Agustí. Actualment ha estat treballant a Grimpada fent el que més li agrada ( viure el món de la muntanya), però ha arribat el moment de volar per aconseguir obrir el seu propi establiment. S'han ajuntat un cúmul de moltes coses: creixement professional, monotonia i estancament actual i, molts altres fets que solament ell sap.
Segur que l'establiment se'l trobarà molt a faltar, però ja se sap que fins que no perds alguna cosa, no ho valores realment.
Tots nosaltres de vegades ens preguntem quin és el veritable motiu d'aquest canvi i, volem pensar que és sencillament el creixement professional. Però quins altres motius hi hauran amagats al darrere?
Amics, coneguts, companys de muntanya..., tots estem a favor d'aquesta iniciativa. Una iniciativa que ha estat molt ben rebuda per tot el col·lectiu de "bojos" de la muntanya que ens tindrà des d'un inici com a clients habituals i fidels.
El nou local el podrem trobar a Sant Carles de la Ràpita i es dirà: "El corriol".
Volem donar molts ànims a Agustí i encoratjar-lo per afrontar aquesta nova vida.
Hi ha una dita que diu: "Qui no arrisca, no triomfa". I precissament això és el que ell s'ha proposat fer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teua