20 d’abr. 2011

Nocturna pel nostre Delta


Divendres 15 d'abril sobre les 19:00 hores sortim d'amposta. Es presenta una tarda nit esplèndida per caminar per una de les moltes rutes del nostre estimat i admirat Delta.
Ja fa cinc anys que s'organitza aquesta caminada nocturna pels voltants de la Casa de Fusta i l'Encanyissada. En aquesta edició la resposta de la gent ha sobrepassat les espectatives inicials. Un gruix d'entre 600 i 700 persones vam poder gaudir d'una nit fantàstica pel ben mig de la llacuna i els corriols de l'Enycanyissada.


14 kms molt suaus i completament plans que proposen una bona oportunitat per compartir diàleg, tranquil·litat, respecte i armonia entre tots els assistents i l'entorn.
Pares, mares, fills, germans, amics, cosins, iaios... apte per a tots els públics en general.
Un bon passeig de 3 horetes per fer gana per a qui després es vulgui quedar a sopar a la mateixa Casa de Fusta amb un menú de 10 euros.
Tres ampostines (Míriam, Maite i Manolita), quatre perellonencs (Josep, Enriqueta, Josep i ¿ ?), i un rapitenc ( jo mateix) vam formar part d'aquesta colla de gent.Per més informació: http://lessetpiques.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teua