26 de maig 2011

Nous pals Black Diamond


Bastons plegables ultralleugers per a senderisme, trekking i trail-running. El model Distance de Black Diamond és un dels 3 nous models de la sèrie Z-Pole d’aquest prestigiós fabricant.

Dissenyats per oferir un bon suport amb el mínim pes en activitats de muntanya de certa intensitat, en què el factor pes és realment important. Per això el model Distance arribarà a convertir-se en un dels més demanats i valorats pels amants de l’estil “Fast & light” (ràpid i lleuger) en excursions, trekking o curses de muntanya.

Fabricats en aliatge d’alumini lleuger, aquests bastons es componen de 3 trams interconnectats per un cable intern que en tibar deixa els bastons completament muntats i llestos per ser usats.

Incorporen empunyadura d’escuma d’EVA lleugera i d’agradable tacte. Dragonera en materials transpirables i d’assecat ràpid.

Puntes intercanviables de Vidi i de goma. Es canvien amb facilitat per adaptar-se al terreny. Les puntes de goma no deixen marca.

Equipats amb una petites rosetes per trekking.

S’inclouen elàstics per a subjectar els pals quan estan plegats.

Es tracta dels bastons de trekking més lleugers i que menys espai ocupen. Ideals per a grans trekkings en què el pes és molt important i per als que requereixen un gran desplaçament amb facturació d’equipatge, ja que es poden guardar pràcticament en qualsevol lloc

Pes: 350 gr en 120 cm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teua