17 de juny 2011

Temps d'Aventura (Transvulcània)

Bon tarda amics, els companys de Temps d'Aventura, una setmana més, ens van mostrar ahir a la nit un resum de la Transvulcània.
Un ultra que recórrer diferents paratges de l'illa de Palma, concretament passa pels següents espais naturals protegits: Las Salinas de Fuencaliente, Parque Natural de Cumbre Vieja, Parque Natural de Las Nieves, Parque Nacional de la Caldera de Taburiente i Paissatge Protegit del Barranc de Las Angustias. Tots ells amb uns paisatges i vistes totalment diferents als que n'estem acostumats. Terres volcànica, vistes immillorables del Teide...
Segur que els 83,3 km's i 8.525 metres de desnivell acumulats (4.415 positius y 4.110 negatius) donaran estona als 450 participants per poder gaudir-ho tot a la seua manera.
Aquest any destacar la victòria conjunta d'Iker Karrera i Miguel Angel Heras (07:32:09) que des d'un bon inici i fins al final van anar agafats de la mà, imposant un ritme molt fort per a la resta de participants. El primer català en arribar va ser Manel Amor (08:32:40).
En fèmines, com no, es va endur la victòria la intractable Mònica Aguilera (10:03:19)
Podeu veure el vídeo aquí mateix:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teua