21 de set. 2011

Cavalls del Vent



Ja falta poc per marxar cap a Bagà per tornar a reviure les sensacions de l'any passat. Aquest any amb les mateixes o més ganes i amb una mica més d'experiència.
Si tot va bé serem quatre rapitencs (Agustí, Andreu, Marc i jo mateix) els que intentarem gaudir dels 85 km que tanscorren pel parc natural del Cadí-Moixedó.
Les impressions i la motivació, abans d'afrontar un altre repte per a les nostres cames i la nostra ment, són força bones. Darrera hi ha una preparació prou bona, encara que sempre creus que et falta un poquet més, però a l'hora de la veritat les forces i les ganes surten per si soles. Sempre hi ha un raconet d'on surt allò que ni tu sabies que tenies.
Pel cap ja passen imatges recordant els moments viscuts en l'edició anterior. Punt per punt i km per km vas repassant les zones més dures, les vistes més espectaculars, els moments de sufriment, i esperes que tot vagi tan bé o millor que aleshores.
Per "matar el cuquet" fins al cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre, ens hem apuntat a la marxa d'Alcanar. La cursa resulta dureta i no volem forçar. S'ha d'arribar en plenes condicions físiques i mentals.
Per cert aquesta ja és la cinquena edició de la Pujada al Montsià, celebrant aquest any el campionat de Catalunya individual, és a dir, que podrem veure cabretes, fieres i llebres de muntanya aquest cap de setmana per Alcanar.
Tot un espectacle, no podeu faltar!
A partir d'avui inscripcions tancades amb una participació, a hores d'ara, de 170 persones a la cursa i 370 a la marxa, que segur que augmentarà aquests últims dies.
Per més informació:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teua