3 d’oct. 2011

UTSM



La setmana passada va ser un poc decepcionant, per diferents motius no vam poder anar a fer l'ultra de Cavalls del Vent que per cert va guanyar Miguel Heras amb molta autoritat. Un cop més, com l'any anterior, Kilian Jornet va haver d'abandonar.
Però l'any no pot acabar sense fer una cursa d'ultraressistència, així que, l'objectiu és l'ultra de la serra del Montsant. Aquest vegada, sinó hi ha cap contratemps ja està pagada, la qual cosa vol dir que hi aniré segur. Faci vent, plogui o s'acabi el món.
Les ganes d'anar a Cavalls ja eren moltes, doncs ara, encara més. I amb dues setmanes per davant per preparar-la amb condicions per fer un paper digne.
La UTSM té un total de 100 km amb uns 4.000 metres de desnivell positiu. És una cursa de semiautosuficiència, que transcórrer pel Parc Natural de la Serra del Montsant.
La serra del Montsant és un territori molt rocós i la seua singularitat està en el seu relleu que s'aixeca com un bloc abrupte on destaquen les imponents parets rocoses del Cingle Major. Per damunt d'aquests la muntanya continua pujant suament fins arribar a la Serra Major.
El dia15 d'octubre a les 9:00 del matí es donarà la sortida des del poble de Cornudella que serà també el nostre punt final. Espero que les forces i la ment m'acompanyen en tot moment i que en un pròxim article pugui dir que sóc "Finisher" de l'UTSM. Un nou repte que encara no han gaudit els meus sentits i el meu cos.
Ja vos ho contaré amics.
Si voleu conèixer més de la zona del Priorat aquí us deixo l'enllaç d'un vídeo molt interessant.

El Priorat

1 comentari:

  1. Molts ànims company, segur que amb aquesta empemta aniràs lluny i seràs Finisher. Espero la teva crònica amb ganes.
    El 2012 espero poder fer la tant admirada i temuda ultra, a veure si entreno i entreno. Salut!

    ResponElimina

Digues la teua