25 de febr. 2011

UT Les Fonts


Ja queda menys perquè arribi el gran moment. Els nervis ja van fent acte de presència. És una bona senyal, això vol dir que hi ha moltes ganes de començar aquest nou repte.
Encara mai he fet una distància tan llarga. La preparació que estic fent va pel bon camí, crec que és adequada per fer els 105 km que ens esperem a mi i a tot un gruix de "bojos" de la muntanya.
Al estar dividit en tres etapes espero que serà més soportable, la qual cosa no vol dir que sigui menys dur. Són molts km i el cos sempre té baixades i de vegades no et respon com tu esperaves.
Per això és molt important la prèvia preparació que s'ha de portar i, a la vegada, estar apunt psicològicament per a què quan arribi, si arriba, algun moment de baixada física el cap t'ajudi a no decaure en el pessimisme.
A continuació es poden veure les tres etapes: la primera serà la nocturneta d'uns 23 km amb un desnivell molt suau, però que no la gent no s'ha de confiar i imprimir un gran ritme perquè el dia següent ho pot pagar; el dissabte ens despertarem i a les sis del matí começarem l'etapa llarga (55km) és una etapa que s'ha de prendre en calma, agafar un ritme constant i anar fent km. Al arribar a casa un bon descans i a pensar en la última que per a mi serà la més dura, o almenys és el que crec. Serà la cursa de les fonts que ja vàrem còrrer l'any passat. Uns 27 km amb 1.700 metres de desnivell que es fan molt durs. Tot això sumat a l'acumulació de km de les dos etapes anteriors es poden tornar eterns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teua