18 de juny 2011

Inauguració de Lo Corriol



Bon dia amics, ahir a la tarda, després de molta faena, preparatius, coses que no arriben..., vam assistir a un començament prometedor. El nostra amic Agustí va donar el tret de sortida al que segurament serà el seu futur professional i la seua passió, la nova obertura de la botiga running El Corriol. Molts assistents vam acompanyar-lo en un dels dies que segurament tindrà marcat al calendari.
El vostre nou espai d'esport el podrem trobar a la Ràpita, al carrer Comte de Floridablanca, 82. Al cantó del bar Pepet cap amunt.
Un nou espai running on podrem adquirir varietat de material per córrer. Bambes, roba tècnica, pals per caminar, menjar i begudes energètiques, etc. Per als amants d'aquest esport i per a tothom en general hi trobarem marques com ara Salomon, Brooks, Raighlight, GoLite, Inov-8...
A més gaudirem d'un tracte personal i directe adaptat a les necessitat del que busquem.
No ho dubteu, si encara no tenieu un lloc on poder comprar el vostre material, conèixer gent del món del running i resoldre tots els vostres dubtes, veniu a Lo Corriol.

1 comentari:

  1. jajaja!a n'esta foto surto jo per allí detràs, quina gràcia. ja mos pot fer descompte que en la propaganda que li feem per aquí... tela! jeje
    Anna Balagué

    ResponElimina

Digues la teua